Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenj! Mondd el a véleményed!

2009.02.03

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ormaics@citromail.hu

(Ormai Csaba(Megyer), 2009.07.14 19:53)

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntünk minden Arvisura hitű csoportot!Egyuttal szeretnénk megismerkedni hasonló gondolkodású emberekkel csoportokkal.Ha tudnátok jelentkezni az e-mail címemen,annak örülnénk nagyon!Testvéri üdvözlettel:a Megyer Törzse újpesti hagyományőrző szövetség.

m.szokejozsef@gmail.com

(Muzurud Uzuru, 2009.07.13 08:17)

érdekessége a kitárt kezű emberre hasonlít a szerkezet amiben ültem jelképesen de van hasonlóság benne ha terpesz állásban vagy akkor főleg

m.szokejozsef@gmail.com

(Muzurud Uzuru, 2009.07.13 08:14)

„gondolatrezgések útján értekeztek” igen telibe találtál de régebben is volt mert beavatást pont Egyiptomban Karnak kaptam ott van egy szerkezet amibe csak ha benne vagy a gondolatban akkor tudsz bele ülni és igen régi törzsszövetségi helynek kell lennie vagy független lenne a személyes történésemben. Hatalmas több tonnás kövek helyére rakása nagyon ott kell lenni a tudásban táltosnak tudnia kell a tudást mert ő a gondolatban teszi (és nem használ semmit még dobot sem) így zavar hogy nemigen van említés róluk mintha nem léteznének pedig mindenhol ott vannak jelen a történések mikéntjeiben. Elképzelhetetlen a szövetség léte nélkülük mostanában megint vannak de nem itt csak úgy magukban mint régen sem kellették magukat úgy mostanság sem.

Táltosok

(Székely Ispán, 2009.07.12 23:04)

Az igric, bácsa, sámán, pap elnevezése helyett Árpád idején 51-49 arányban a TÁLTOS = TÁTOS (azaz, aki kitárja magát a mindenségnek és összeköti az 5 égtájat) lett a tudó emberek elnevezése a Melegvizek Szent Ősi Birodalmában, Kárpát Hazában.

Valószínű a beavatottakra gondolt, akik 7 karát feletti tisztaságnál gondolatrezgések útján értekeztek...

Hol vagytok magyarok????

(Székely Ispán, 2009.07.08 11:35)

Hol is lennétek, hát persze... Kárpátia koncerten...:-)

Sziasztok!

(Mészáros Péter, 2009.07.06 20:24)

Üdv, Kapitány..:):) Hol a legénység??? Szomorúan látom, hogy nem sűrűn látogatják eme oldalt, pedig csupa hasznos és értékes bölcseleteket lehet itt is tanulni, ebben a (T)rendetlen világban...

A jövőnk, a múltunk...

Magyarok...

(ibos, 2009.07.06 19:31)

Kedves Péter!

Isten hozott a Fedélzeten.

Ibos Zoltán

Még egy fontos gondolat.

(Mészáros Péter, 2009.07.05 22:21)

Én, 1999-ben vettem meg az ARVISURÁT, de akkor még nem sejtettem, hogy milyen óriási szellemi örökséghez jutottam. Első nekifutásomkor nem volt türelmem végig olvasni, csak a konkrétumok, bizonyos személyekhez fűződő történések érdekeltek, amelyeket akkor, és ma sem tanítanak. Utána?,.. öt évvel kiolvastam és teljesen más információkat kaptam, akkor tudatosult igazán a lelkemben, hogy mit is tartok esténként a kezemben! 2009-ben már újra elolvastam az elsőt, és folyamatban van a második.

Azt hiszem megvilágosodtam az emberiség eredetét illetően. Biztos vagyok benne, hogy a sorok között üzenetek vannak, ez maga az emberiség Bibliája.

A jövőnk, a múltunk...

Magyarok...

(Mészáros Péter, 2009.07.05 21:01)

Kedves Testvéreim!

Végre találtam egy MAGyarnak szóló weboldalt. Vannak hasonló oldalak vagy szorvány oldalak, de nem ilyenek! Furcsálom, hogy május eleje óta nem írt senki semmit ezen az oldalon, de sebaj.

Tetszik az oldalatok, betettem a kedvenceim közé :)

A jövőnk, a múltunk...

Üdv,
PéterGizella napok Veszprém

(ibos, 2009.05.06 20:26)

Kiegészítés a Veszprémi Gizella ünnepséghez.
Pozsgai Zsolt a programfüzetben idéz az Arvisurából, mintha Sarolt Vajk és Gizella esküvője előtt mondana nekik útravalót. Egy a probléma, hogy az idézet a Tundrahalmi Vár meséje Szoszva regéje Kr. e. 4040-ből való.

Köszönet az oldal Szerkesztőinek

(Török László, 2009.03.30 00:50)

El jön még az az idő mikor ez a tudás ujra apáról fiúra száll.

Isten velünk van

Magyar Feltámadás

(Székely Ispán, 2009.03.19 12:21)

Magyar Testvéreim!

Azok a kincsek, őseink szellemisége, az ősműveltségünk gyöngyszemei, amik itt találhatóak, hihetetlen erőt adnak nekünk az előttünk álló változásokhoz. Vannak dolgok, amiket helyettünk senki nem fog megtenni. Fő feladatként úgy látom, méltóvá kell válnunk, fel kell nőnünk ennek a hatalmas örökségnek a magasságához. És nem utolsó sorban tisztának kell maradnunk, még akkor is, ha a világ pont az ellenkezőjét akarja jelenleg.

Kívánok mindannyiónknak áldást, bőséget, és az Igazaknak sok erőt az előttük álló feladatok örömteli elvégzéséhez!

A Seregek Ura, Hadúr Tórem segítse az Igaz Magyarokat!

szatmaribeata@gmail.com

(Szatmári Beáta, 2009.02.07 07:49)

Nagyon örülök ,hogy rátok találtam .Egyre nagy obb szükség van rá,hogy a gyermekeink meg ismerkedjenek Ősi magunk eredetével ehez az egyik legjobb alap az Arvisura.Nekünk itt Boconádon van egy civil szervezetünk amelyben a hagyományőrzés nagyon fontos feladatot kapott!Megalapítottam egy íjász csapatot ,amely nem csak a célba lövésről szól hanem az ősiség meg ismertetéséről ,Rovás tanítás Arvisura ismertetés és minden hozzánk kapcsolódót megpróbálok egységbe hozni.13 éves kisfiam Hunor 6 éves kislányom Napsugár és várjuk a következő Magyar lélek meg fogantatását!Sziasztok sok sikert mindenki munkájához.Törekedjetek az ismereteitek átadására kis közzösségekben nagy közzösségekben!

Tomaj

(Szerkesztő, 2009.02.06 19:02)

Kedves Gábor!

Gratulálok fiadhoz, aki Tomaj! Azt kívánom, legyen hű nevéhez, és legyen olyan mint a Tomaj nemzetség volt hű a Hun Törzsszövetséghez sok-sok évszázadon keresztül! A Csillagok ragyogják be utatokat!

Ibos Zoltán

tracky1953

(molnár józsef gábor, 2009.02.06 13:15)

a 4 éves kisfiamat molnár sebestyén TOMAJ-nak hivják

svédország

(tiko, 2009.02.05 15:29)

Pityke! Engem is az igaz magyar történelem érdekel, ezért is elolvastam az Arvisurát meg sok más könyveket a témában.Kiszely István modta egyszer, ha megakarjuk ismerni a hunok történelmét, el kell olvasni a kinai történelmet. Igen náluk fennmaradt irásban, nem mint nekük a sok leigázó állam mindent megtett, hogy megsemmisitse az irásos emlékeinket.

Minden tagnak

(Pityke, 2009.02.05 10:06)

Nagyon érdekel minden ami a magyar"meghamísíthatalan történelemmel" kezdődik.
Értem alatta:Én nekem van egy nagy gondolatom,nem tudom ki ért vele egyet:Szerintem az ősős magyarok Valamilyen ős indián csoportba tartozhattak,átmentek a Bering tengeren,majd folytatták vándorláűsukat Kína felé,ezért építették a NagyFalat, és így tovább... E témában várom vitatkozó testvéreim szívből jövő gondolatait.


« előző

1 | 2 | 3